• Αποστολη/Παράδοση

  • Για παραγγελίες εντός Η.Π.Α., θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με έναν αριθμό παρακολούθησης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον αριθμό για να ελέγξετε την κατάσταση της αποστολής σας μέσω της ιστοσελίδας του μεταφορέα μας.
   Για παραγγελίες εκτός Η.Π.Α. ο τρόπος παρακολούθησης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη μέθοδο παράδοσης που έχετε επιλέξει. Εάν η παραγγελία σας περιλαμβάνει επιβεβαίωση αποστολής, αυτή θα σας αποσταλεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
   (Όλες οι παραγγελίες με αριθμό παρακολούθησης είναι επίσης προσβάσιμες στην ενότητα "Ο λογαριασμός μου" στην ιστοσελίδα μας.)

  • Τα τέλη αποστολής εντός Η.Π.Α. καθορίζονται από το βάρος της παραγγελίας σας. Για να μάθετε το κόστος αποστολής για μια παραγγελία, απλά μεταβείτε στο ταμείο με τα επιθυμητά προϊόντα στο καλάθι σας. Στη σελίδα προεπισκόπηση παραγγελίας, μπορείτε να δείτε το εκτιμώμενο κόστος αποστολής και το σύνολο της παραγγελίας σας πριν πραγματοποιήσετε την αγορά.
   Τα τέλη αποστολής εκτός Η.Π.Α. βασίζονται στον προορισμό της παραγγελίας και στο βάρος αυτής.
   (Σημείωση: Δεν έχουμε κέρδος από τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας και δεν μπορούμε να άρουμε τα έξοδα αποστολής)
  • Η PipingRock προσφέρει αποστολή την ίδια ημέρα για τις περισσότερες παραγγελίες που ολοκληρώνονται πριν από τις 12 το μεσημέρι (EST). Η επιβεβαίωση αποστολής αποστέλλεται μέσω email μόλις η παραγγελία σας φύγει από τις εγκαταστάσεις μας. Συνήθως λαμβάνετε την επιβεβαίωση αποστολής 24-48 ώρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  • Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από τις Η.Π.Α., από τις εγκαταστάσεις μας στη Νέα Υόρκη.
  • Οι πελάτες των ΗΠΑ που παραγγέλνουν από τις συνορεύουσες 48 πολιτείες έχουν τη δωρεάν αποστολή για οποιαδήποτε παραγγελία από 75 $ και άνω.
  • Οι χρόνοι αποστολής ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία σας και την παραγγελία σας. Επικαιροποιούμε τους εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης κάθε μήνα με βάση πραγματικά δεδομένα για να διασφαλίσουμε ότι σας δίνουμε τις πιο ακριβείς εκτιμήσεις. Κάθε παραγγελία έχει έναν αριθμό παρακολούθησης, ωστόσο σε ορισμένες διεθνείς μεθόδους αποστολής ενδέχεται τα διαθέσιμα στοιχεία παρακολούθησης να είναι πιο περιορισμένα.
 • Επιστροφές προϊόντων/χρημάτων

  • Τα προϊόντα μπορεί να επιστραφούν σύμφωνα με την πολιτική επιστροφής μας. Εφόσον δεχτεί η επιστροφή, μπορείτε να αποστείλετε τα αντικείμενα σας απευθείας στις εγκαταστάσεις μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

   PipingRock Health Products
   CS Return Dept.
   2110 Smithtown Ave
   Ronkonkoma, NY 11779-7347
  • Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, μεταβείτε στην καρτέλα "Ιστορικό παραγγελιών" στην ενότητα "Ο λογαριασμός μου" στο προφίλ σας. Μια παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί εντός 60 λεπτών από την τοποθέτησή της, προτού ξεκινήσουμε τη διαδικασία διεκπεραίωσής της.
  • Δεσμευόμαστε να διασφαλίζουμε την ποιότητα των προϊόντων μας και θέλουμε να είστε 100% ικανοποιημένοι με την παραγγελία
   σας. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι, η ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας θα χαρεί να σας βοηθήσει και να πραγματοποιήσει την επιστροφή χρημάτων για τις παραγγελίες που πληρούν τις προδιαγραφές.
  • Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από τις Η.Π.Α., από τις εγκαταστάσεις μας στη Νέα Υόρκη.
 • Ο λογαριασμός μου

  • Θα βρείτε τον σύνδεσμο "Είσοδος/Δημιουργία λογαριασμού" στην επάνω δεξιά γωνία κάθε σελίδας στον ιστότοπο PipingRock.com. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο μπορείτε να συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό σας με το email και τον κωδικό πρόσβασής σας ή να εγγραφείτε για να γίνετε μέλος της PipingRock. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, αναζητήστε τον σύνδεσμο "Ο λογαριασμός μου" στην επάνω δεξιά γωνία κάθε σελίδας. Μέσα από την ενότητα "Ο λογαριασμός μου" μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες σας, να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας, να επανεξετάσετε το ιστορικό των παραγγελιών σας, να επεξεργαστείτε τον λογαριασμό σας και πολλά άλλα.
  • Μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας ανά πάσα στιγμή μέσα από τη σελίδα σύνδεσης. Κάντε κλικ στον μπλε σύνδεσμο "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης" και πληκτρολογήστε το email που σχετίζεται με τον PipingRock λογαριασμό σας. Θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο σε αυτό το email με οδηγίες για τη δημιουργία ενός νέου κωδικού πρόσβασης.
  • Έχουμε κάποια προϊόντα που είναι γνωστά ως "εικονικά". Τα εικονικά προϊόντα είναι πακέτα δύο/τριών προϊόντων. Τα εικονικά προϊόντα θα εμφανίζονται στην απόδειξη ως υποκατάστατα.
  • Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι ύψιστης σημασίας για εμάς. Δεν διατηρούμε πληροφορίες πληρωμής σε αρχείο για να προστατεύσουμε το απόρρητο των πελατών μας και τα προσωπικά τους στοιχεία.
 • Ποιότητα

  • Προμηθευόμαστε πρώτες ύλες από όλο τον κόσμο, με συστατικά που καλλιεργούνται στα πιο φυσικά περιβάλλοντα. Συνεργαζόμαστε με διαπιστευμένους προμηθευτές που πληρούν όλες τις απαιτήσεις μας για αυθεντικότητα και μοιράζονται το πάθος μας για ποιότητα. Όλα τα συστατικά μας δοκιμάζονται διεξοδικά στο παγκόσμιας κλάσης εργαστήριό μας με διενέργεια αυστηρών ποιοτικών ελέγχων για να διασφαλιστεί η ταυτότητα, η καθαρότητα και η δραστικότητα.
  • Ναι, η PipingRock διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων χωρίς ΓΤΟ. Αυτά τα προϊόντα ελέγχονται προσεκτικά μέσω της διαδικασίας διασφάλισης προϊόντων χωρίς ΓΤΟ και πληρούν αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές για να εξασφαλίζεται ότι ΔΕΝ περιέχουν γενετικά τροποποιημένα υλικά, όπως αναφέρεται στην ετικέτα τους.
  • Η κατασκευή εντός των εγκαταστάσεων της PipingRock σημαίνει χαμηλότερο κόστος παραγωγής και καλύτερες τιμές για εσάς! Το γεγονός ότι έχουμε δική μας παραγωγή μας επιτρέπει επίσης να ελέγχουμε κάθε βήμα της παραγωγής, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε ανώτερη ποιότητα και αποτελεσματικότητα σε όλη τη σειρά προϊόντων μας. Προσπαθούμε πάντα να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα και τιμή που σας αξίζει.
  • Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε προηγμένες φόρμουλες που έχουν ισχυρό αντίκτυπο στην υγεία και την ευεξία σας. Αυτό σημαίνει ότι παίρνουμε τα καλύτερα συστατικά από όλο τον κόσμο και τα επιμελούμαστε προσεκτικά σε τοπικό επίπεδο κάτω από τη δική μας στέγη. Μας ενδιαφέρει τι βάζουμε μέσα και πάνω στο σώμα μας, γι' αυτό και αναπτύσσουμε φόρμουλες που είναι ασφαλείς και ανταποκρίνονται σε ακριβείς προδιαγραφές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς.

Ζωντανή συνομιλία

Η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη κάθε μέρα, 24 ώρες την ημέρα.