Γειά σου φίλε και καλωσόρισες στην PipingRock!

PipingRock Quality

Mu;ε υπερηφάνεια σου προσφέρουμε μια συνεχώς αυξανόμενη συλλογή προϊόντων, σχεδιασμένων να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας για υγιεινή ζωή, με τη μικρότερη δυνατή δαπάνη σας. Προσπαθούμε να φροντίσουμε ώστε όλα όσα χρειάζεστε για να φτάσετε σε ανώτερο επίπεδο υγείας και ευτυχίας να βρίσκονται στις άκρες των δακτύλων σας, και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα! Από παραδοσιακά διατροφικά συμπληρώματα μέχρι εξωτικά βότανα, έλαια ολιστικής θεραπείας και πολλά ακόμα, διαθέτουμε τα προϊόντα που αναζητάτε και άλλα που, απλά, δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Με απλά λόγια, η PipingRock είναι το ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα για καταναλωτές που νοιάζονται για την υγεία τους… πώς όμως φτάσαμε εκεί;

Η ιστορία μας

Όλα ξεκίνησαν το 1971 όταν ο πατέρας μου, ο Άρθουρ Ρούντολφ, ξεκίνησε την παρασκευή βιταμινών. Εκείνη την εποχή ήμουν 14 ετών, ωστόσο μπόρεσα να εμπνευστώ. Ακολούθησα το έργο του πατέρα μου, παρακολουθώντας με προσοχή τη μέθοδό του και μαθαίνοντας διεξοδικά το αντικείμενο της δραστηριότητάς του. Δεν άργησα να ανακαλύψω ότι, όπως και ο πατέρας μου, είχα το ίδιο πάθος για την υγεία των ανθρώπων!

Όντας 19 ετών και φοιτητής στο πανεπιστήμιο, ξεκίνησα τη δική μου επιχείρηση βιταμινών. Τις νύχτες και τα σαββατοκύριακα συσκεύαζα τα προϊόντα μου, ξεχωριστά για τον κάθε πελάτη, και σιγά-σιγά η επιχείρησή μου άνθισε. Το 1986, ο πατέρας μου κι εγώ ενώσαμε τις δυνάμεις μας και δημιουργήσαμε τη Nature's Bounty (NBTY) η οποία έγινε ο μεγαλύτερος παραγωγός βιταμινών του κόσμου για τα επόμενα 24 χρόνια.

PipingRock Health Products

Tau;ο 2011, φτάσαμε σε νέα επίπεδα επιτυχίας δημιουργώντας την PipingRock Health Products. Με τη συμμετοχή του γιού μου, Μίκαελ, η PipingRock στ' αλήθεια δεν έχει σχέση με καμία άλλη εταιρεία φυσικών προϊόντων!

Με την PipingRock, γίνεται πράξη το όνειρό μας, το οποίο απλώνεται σε τρεις γενιές: η παραγωγή κορυφαίας ποιότητας βιταμινών, διατροφικών συμπληρωμάτων και φυσικών προϊόντων, προσιτών και άμεσα προσβάσιμων από όλους… επειδή πιστεύουμε ειλικρινά ότι όλοι δικαιούνται την εξαιρετική υγεία.

Μέχρι σήμερα, η μεγαλύτερη ευχή μου είναι να είστε ευτυχείς και υγιείς. Θέλω να μας προτιμάτε ξανά και ξανά επειδή πιστεύετε ότι τα προϊόντα μας σας έχουν βοηθήσει στους στόχους για την υγείας σας και θέλω να μοιράζεστε τα προϊόντα σας με εκείνους που αγαπάτε, δίνοντας και σε άλλους την εξαιρετική υγεία και πετυχαίνοντας ακόμα μεγαλύτερη οικονομία. Απολαύστε λοιπόν το κέρδος που σας προσφέρουμε, την ποιότητα που υποστηρίζουμε και την αναπτυσσόμενη συλλογή προϊόντων που υποστηρίζουν την υγεία σας!

Σας ευχόμαστε ο,τι καλύτερο για την υγεία και την ευτυχία σας, από την οικογένειά μου στη δική σας,Scott Rudolph, Γενικός Διευθυντής

P.S.

Κατά βάθος, είμαι ακόμα ο 19χρονος που ξενυχτούσε συσκευάζοντας τις βιταμίνες με τα χέρια μου. Είναι ευλογία που έμαθα από τον πατέρα μου και κάτι για το οποίο είμαι υπερήφανος - ότι το έχω μεταλαμπαδεύσει και στο γιο μου Μίκαελ, ο οποίος έγινε κι αυτός μέλος της ομάδας της PipingRock. Συνεχίζοντας καθημερινά την παράδοση του Άρθουρ, με υπερηφάνεια σας εξυπηρετούμε έναν - έναν με κορυφαία ποιότητα.