Η πολιτική επιστροφών μας

Πολιτική επιστροφών για τις Η.Π.Α.

Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων μας και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι είστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, εσείς οι τοπικοί πελάτες μας μπορείτε να επιστρέψετε το υπόλοιπο προϊόν που δεν χρησιμοποιήσατε (εντός ενός έτους από την ημερομηνία αγοράς) με μια σύντομη εξήγηση και θα σας αποζημιώσουμε αμέσως.

Εφόσον ληφθεί η επιστροφή σας, θα εκδοθεί πιστωτικό ή θα σας δοθεί αποζημίωση.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, απλώς στείλτε το στη διεύθυνση:

Piping Rock Health Products, LLC

2120 Smithtown Ave
Ronkonkoma, NY 11779

Δεν έχουμε ευθύνη για την αποστολή και τη διαχείριση επιστρεφόμενων προϊόντων. Συνιστούμε τη χρήση της υπηρεσίας UPS ή ασφαλισμένου ταχυδρομείου για τις επιστροφές, καθώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για εμπορεύματα που δεν φτάνουν στην αποθήκη μας.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική εγχώριων επιστροφών ή σχετικά με μια συγκεκριμένη επιστροφή, στείλτε μας email στη διεύθυνση customerservice@pipingrock.com ή καλέστε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 1-800-544-1925.


 

Διεθνής πολιτική επιστροφών

Όλες οι διεθνείς παραγγελίες μπορούν να επιστραφούν εντός 60 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας σας. Επιστρέφονται μόνο προϊόντα που δεν έχουν ανοιχτεί. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι σε περίπτωση επιστροφής της παραγγελίας σας εξαιτίας μιας πολιτικής απαγορευμένων προϊόντων ή προϊόντων που υπόκεινται σε περιορισμούς, λανθασμένης διεύθυνσης αποστολής, άρνησης πληρωμής τελωνειακών τελών ή αποδοχής της παραγγελίας ή εάν δεν υπάρχει κάποιο άτομο να παραλάβει την παραγγελία σας, θα επιστρέψουμε τα χρήματα στην πιστωτική κάρτα σας ή στον λογαριασμό PayPal που διαθέτετε. Θα λάβετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας μείον τα έξοδα αποστολής, και όλες τις εκπτώσεις. Επίσης, θα είστε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε άλλες εξωτερικές χρεώσεις, όπως τέλη αποθήκευσης ή ταχυδρομικά τέλη επιστροφής.
 
Εάν το κόστος για επιστροφή της παραγγελίας είναι μεγαλύτερο από το συνολικό οφειλόμενο ποσό προς αποζημίωση, θα ζητήσουμε από τον μεταφορέα να εγκαταλείψει την παραγγελία σας και δεν θα λάβετε πίστωση. Εάν ένα προϊόν κατασχεθεί στο τελωνείο, δεν θα λάβετε πίστωση για το συγκεκριμένο προϊόν.
 
Μόλις ληφθεί η επιστροφή σας, θα εκδοθεί πιστωτικό ή αποζημίωση στον λογαριασμό πληρωμής σας.
 
Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, απλώς στείλτε το στη διεύθυνση:

Piping Rock Health Products, LLC

2120 Smithtown Ave
Ronkonkoma, NY 11779

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη διεθνή πολιτική επιστροφών μας, στείλτε μας email στη διεύθυνση customerservice@pipingrock.com.

 


Αλλαγή στην πολιτική επιστροφών μας

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την αποκλειστική μας ευχέρεια, να αλλάξουμε την πολιτική επιστροφών μας οποιαδήποτε στιγμή δημοσιεύοντας αναθεωρημένους όρους στην πολιτική αποστολής μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά για τυχόν αλλαγές που μπορεί να κάνουμε στην παρούσα πολιτική. Η συνέχιση χρήσης των Υπηρεσιών μετά τη δημοσίευση των αλλαγών στην παρούσα πολιτική ή σε άλλους όρους σημαίνει ότι αποδέχεστε τις αλλαγές.