Η πολιτική επιστροφών μας

Πολιτική επιστροφών για τις Η.Π.Α.

Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων μας και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι είστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, εσείς οι τοπικοί πελάτες μας μπορείτε να επιστρέψετε το υπόλοιπο προϊόν που δεν χρησιμοποιήσατε (εντός ενός έτους από την ημερομηνία αγοράς) με μια σύντομη εξήγηση και θα σας αποζημιώσουμε αμέσως.

Εφόσον ληφθεί η επιστροφή σας, θα εκδοθεί πιστωτικό ή θα σας δοθεί αποζημίωση.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, απλώς στείλτε το στη διεύθυνση:

PipingRock Health Products

CS Return Dept. 

2110 Smithtown Ave

Ronkonkoma, NY 11779-7347

USA

Δεν έχουμε ευθύνη για την αποστολή και τη διαχείριση επιστρεφόμενων προϊόντων. Συνιστούμε τη χρήση της υπηρεσίας UPS ή ασφαλισμένου ταχυδρομείου για τις επιστροφές, καθώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για εμπορεύματα που δεν φτάνουν στην αποθήκη μας.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική εγχώριων επιστροφών ή σχετικά με μια συγκεκριμένη επιστροφή, στείλτε μας email στη διεύθυνση customerservice@pipingrock.com ή καλέστε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 1-800-544-1925.


Διεθνής πολιτική επιστροφών

Στην PipingRock, οτιδήποτε κάνουμε γίνεται για να σας παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για την υποστήριξη ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Όλες οι διεθνείς παραγγελίες πληρούν τις προϋποθέσεις επιστροφής χρημάτων εντός 4 μηνών (120 ημερών) από την ημερομηνία παραγγελίας.

Θα επιστρέψουμε την αξία ή θα αντικαταστήσουμε μια παραγγελία όταν:

          • Δεν είστε ικανοποιημένος/η με τα προϊόντα που έχετε λάβει

          • Παραλάβατε λάθος παραγγελία, ή λείπουν προϊόντα από την παραγγελία σας

          • Αν το δέμα σας επιστραφεί από το τελωνείο λόγω περιορισμών που αφορούν προϊόντα

          • Αν το δέμα σας επιστραφεί λόγω λάθους στη διεύθυνση

Δεν απαιτείται επιστροφή αν η παραγγελία σας έχει αξία κάτω από 100 δολάρια ΗΠΑ. Απλά υποβάλλετε το αίτημά σας ενός του κατάλληλου χρονικού πλαισίου. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία με τα προϊόντα μας και να σας εγγυώμαστε 100% ικανοποίηση από την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας.

PipingRock Health Products

CS Return Dept. 

2110 Smithtown Ave

Ronkonkoma, NY 11779-7347

USA

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη διεθνή πολιτική επιστροφών μας, στείλτε μας email στη διεύθυνση customerservice@pipingrock.com.


Αλλαγή στην πολιτική επιστροφών μας

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την αποκλειστική μας ευχέρεια, να αλλάξουμε την πολιτική επιστροφών μας οποιαδήποτε στιγμή δημοσιεύοντας αναθεωρημένους όρους στην πολιτική αποστολής μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά για τυχόν αλλαγές που μπορεί να κάνουμε στην παρούσα πολιτική. Η συνέχιση χρήσης των Υπηρεσιών μετά τη δημοσίευση των αλλαγών στην παρούσα πολιτική ή σε άλλους όρους σημαίνει ότι αποδέχεστε τις αλλαγές.