Αρχική > Ψυλλόχορτο > Στοιχείο #4341
Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Σπόροι φλοιού Ψυλλόχορτου σε μορφή σκόνης, 24 oz (681 g) Φιάλες, 2 Φιάλες

Τιμοκατάλογος: € 34.15
Εξοικονομείτε: € 8.52
Η τιμή μας: € 25.63   (Μείον 25%)

You can add an item to cart by clicking on the button

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Μέγεθος μερίδας:  1 Δόση
Μερίδες ανά συσκευασία:  170
  Ποσότητα
ανά μερίδα
% ημερήσια
τιμή
(DV)
Θερμίδες 15
Συνολικοί υδατάνθρακες 3 g 1%*
      Διαιτητικές ίνες 3 g 11%*
      Διαλυτή φυσική ίνα 3 g
Φλοιός ψύλλιου (Plantago ovata) (φλοιός σπόρου) 4,000 mg
Συστατικά: Φλοιός Ψύλλιου σε Σκόνη
Οδηγίες: Ενήλικες: αναμείξτε περίπου 1 κουταλιά (4 g) με τουλάχιστον 250 ml νερό, χυμό ή το αγαπημένο σας ρόφημα. Αναδέψτε και πιείτε το αμέσως Αν είναι πολύ πηκτό, προσθέστε κι άλλο υγρό και αναδέψτε. Συνιστάται η πόση άλλου ένα ποτηριού νερού μετά τη λήψη, για να εξασφαλιστεί επαρκής ενυδάτωση. Πάρτε 1 μερίδα μέχρι και 3 φορές την ημέρα. Συνίσταται η λήψη πριν τα γεύματα ή ενδιάμεσα.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Σε περίπτωση εγκυμοσύνης, θηλασμού ή λήψης οποιασδήποτε φαρμακευτικής αγωγής ή αν έχετε οποιαδήποτε ιατρική πάθηση, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη χρήση. Σε περίπτωση παρενεργειών, διακόψτε αμέσως τη χρήση αυτού του προϊόντος και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Εάν το πώμα είναι κατεστραμμένο ή λείπει, μη χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάσσετε το προϊόν μακριά από παιδιά. Αποθηκεύετε το προϊόν σε δροσερό μέρος χωρίς υγρασία.
Άλλες πληροφορίες: Λάβετε αυτό το προϊόν με τουλάχιστον 8 ουγγιές νερού ή άλλων υγρών. Η λήψη του προϊόντος χωρίς αρκετή ποσότητα υγρού ενδέχεται να προκαλέσει πνιγμό. Εάν έχετε δυσκολία στην κατάποση, μη χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Αν αισθανθείτε πόνο στο στήθος, εμετό ή δυσκολία στην κατάποση ή την αναπνοή μετά τη λήψη του προϊόντος, αναζητήστε άμεση ιατρική φροντίδα. Μη λαμβάνετε πριν από τον ύπνο. Προϊόντα με ίνες μπορεί να επηρεάσουν την απορρόφηση πολλών φαρμάκων. Μη λαμβάνετε αυτό το προϊόν εντός 2 ωρών από τη λήψη φαρμάκων ή ακολουθήστε τη συμβουλή του παρόχου ιατρικής περίθαλψής σας. Το προϊόν πωλείται με βάση το βάρος και όχι τον όγκο του. Μπορεί να υπάρξει ίζημα.
* Οι ποσοστιαίες συνιστώμενες ημερήσιες δόσεις βασίζονται σε διαιτολόγιο 2.000 θερμίδων
† Η συνιστώμενη ημερήσια δόση (DV) δεν έχει καθοριστεί.