Μελατονίνη ταχείας διάλυσης 180 Ταμπλέτες ταχείας διάλυσης

Μελατονίνη ταχείας διάλυσης, 12 mg, 180 Ταμπλέτες ταχείας διάλυσης

Στοιχείο #7391
Σε απόθεμα
Τιμοκατάλογος: € 13.90
Η τιμή μας: € 10.41   (Μείον 25%)
Εξοικονομείτε: € 3.50

You can add an item to cart by clicking on the button

Χωρίς όριο

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Μέγεθος μερίδας:  1 Ταμπλέτα γρήγορης διάλυσης
Μερίδες ανά συσκευασία:  180
  Ποσότητα
ανά μερίδα
% ημερήσια
τιμή
(DV)
Μελατονίνη 12 mg *
Άλλα συστατικά: Μαννιτόλη, Φυσικά αρώματα, Κυτταρίνη (Προέλευση φυτού), Παντζάρι σε σκόνη, Κροσποβιδόνη, Δεξτρόζη, Φυτικό στεατικό οξύ, Φυτικό στεατικό μαγνήσιο, Σουκραλόζη, Πυρίτιο
Οδηγίες: Ενήλικες: 1 δισκίο γρήγορης διάλυσης 30 λεπτά πριν τον ύπνο καθώς η μελατονίνη μπορεί να προκαλέσει υπνηλία. Για να αποτιμήσετε την ανοχή, ξεκινήστε με μισό δισκίο. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Ως υπενθύμιση, συζητήστε για τα συμπληρώματα και τα φάρμακα που παίρνετε με τους παρόχους υγείας σας.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Δεν προορίζεται για χρήση από εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. Σε περίπτωση λήψης οποιωνδήποτε φαρμάκων ή σε περίπτωση οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη χρήση. Σε περίπτωση παρενεργειών, διακόψτε αμέσως τη χρήση αυτού του προϊόντος και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Όταν λαμβάνετε το προϊόν, μην οδηγείτε, μη χρησιμοποιείτε μηχανήματα και μην καταναλώνετε αλκοόλ. Περιορίστε τη χρήση σε δύο μήνες με ένα διάλειμμα μίας εβδομάδας. Δεν προορίζεται για χρήση από άτομα κάτω των 18 ετών. Εάν το πώμα είναι κατεστραμμένο ή λείπει, μη χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάσσετε το προϊόν μακριά από παιδιά. Αποθηκεύετε το προϊόν σε δροσερό μέρος χωρίς υγρασία.
* Η συνιστώμενη ημερήσια δόση (DV) δεν έχει καθοριστεί.