Μελατονίνη σε υγρή μορφή 10mg 2 fl oz (59 mL) Φιαλίδιο με σταγονόμετρο

Μελατονίνη σε υγρή μορφή 10mg, 2 fl oz (59 mL) Φιαλίδιο με σταγονόμετρο

Στοιχείο #531
Σε απόθεμα
Τιμοκατάλογος: € 5.79
Η τιμή μας: € 4.34   (Μείον 25%)
Εξοικονομείτε: € 1.45

You can add an item to cart by clicking on the button

Χωρίς όριο

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Μέγεθος μερίδας:  1 Δόση Σταγονόμετρου
Μερίδες ανά συσκευασία:  ~59
  Ποσότητα
ανά μερίδα
% ημερήσια
τιμή
(DV)
Μελατονίνη 10 mg *
Άλλα συστατικά: Φυτική γλυκερίνη, Απομεταλλωμένο νερό, Κιτρικό οξύ, Φυσικό άρωμα βατόμουρου, Βενζοϊκό νάτριο, Σορβικό κάλιο (συντηρητικό), Γλυκονικό νάτριο
Οδηγίες: Ενήλικες: 1 δόση σταγονόμετρου (1 ml) 30 λεπτά πριν τον ύπνο, καθώς η μελατονίνη μπορεί να προκαλέσει υπνηλία. Ως υπενθύμιση, συζητήστε για τα συμπληρώματα και τα φάρμακα που παίρνετε με τους παρόχους υγείας σας.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Δεν προορίζεται για χρήση από εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. Σε περίπτωση λήψης οποιωνδήποτε φαρμάκων ή σε περίπτωση οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη χρήση. Σε περίπτωση παρενεργειών, διακόψτε αμέσως τη χρήση αυτού του προϊόντος και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Όταν λαμβάνετε το προϊόν, μην οδηγείτε, μη χρησιμοποιείτε μηχανήματα και μην καταναλώνετε αλκοόλ. Περιορίστε τη χρήση σε δύο μήνες με ένα διάλειμμα μίας εβδομάδας. Δεν προορίζεται για χρήση από άτομα κάτω των 18 ετών. Εάν η εξωτερική ταινία ασφαλείας είναι κατεστραμμένη ή λείπει, μη χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάσσετε το προϊόν μακριά από παιδιά. Αποθηκεύετε το προϊόν σε δροσερό μέρος χωρίς υγρασία.
* Η συνιστώμενη ημερήσια δόση (DV) δεν έχει καθοριστεί.