Λάβετε προϊόντα PipingRock από
οπουδήποτε με διεθνή αποστολή!

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από τις εγκαταστάσεις μας στις Ηνωμένες Πολιτείες

Στην PipingRock, αποστολή μας είναι να συμβάλουμε ώστε να έχουμε θετικό αντίκτυπο στην υγεία και την ευεξία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Για να πετύχουμε τον σκοπό μας, επεκτείνουμε συνεχώς την εμβέλειά μας, προσεγγίζοντας καθημερινά νέους πελάτες από όλα τα μέρη του κόσμου. Πλέον αποστέλλουμε προϊόντα σε περισσότερες από 160 χώρες και εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα σας φτάνουν σε εσάς γρήγορα και με ασφάλεια.

Επεξήγηση των διαθέσιμων μεθόδων αποστολής

Υπηρεσίες παράδοσης χωρίς προπληρωμένους δασμούς (DDU)
Θα επιβαρυνθείτε με όλους τους δασμούς και φόρους κατά την παράδοση.
 
DHL Express:
Η υπηρεσία DHL Express περιλαμβάνει πλήρεις πληροφορίες παρακολούθησης αποστολής και είναι γενικά η ταχύτερη διαθέσιμη υπηρεσία αποστολής. Η DHL Express θα αναλάβει την παράδοση της παραγγελίας σας από την αρχή μέχρι το τέλος.
 
Αεροπορική αποστολή (Airmail):
Με την αεροπορική αποστολή, θα λαμβάνετε πληροφορίες παρακολούθησης αποστολής μέχρι να φτάσει η παραγγελία σας στη χώρα προορισμού σας. Η τελική παράδοση θα γίνει από την τοπική ταχυδρομική υπηρεσία με περιορισμένες δυνατότητες παρακολούθησης.
 
Yamato Transport:
Η Yamato είναι ο μεταφορέας μας αποκλειστικά για πελάτες στην Ιαπωνία. Πλήρεις πληροφορίες παρακολούθησης για την παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμες μέχρι την τελική παράδοση.
 
CJ Korea Express:
Η CJ Korea Express είναι ο μεταφορέας μας αποκλειστικά για πελάτες στη Δημοκρατία της Κορέας. Πλήρεις πληροφορίες παρακολούθησης για την παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμες μέχρι την τελική παράδοση. Θα σας ζητηθεί να παρέχετε τον Προσωπικό σας Τελωνειακό Κωδικό κατά την εξόφληση.
Υπηρεσίες παράδοσης με προπληρωμένους δασμούς (DDP)
Όλοι οι δασμοί και οι φόροι προπληρώνονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. (Συνιστάται)
 
Υπηρεσία τοπικού ταχυδρομείου Express:
Η υπηρεσία τοπικού ταχυδρομείου Express περιλαμβάνει πλήρεις πληροφορίες παρακολούθησης αποστολής για την παραγγελία σας. Η τελική παράδοση θα γίνει από έναν ιδιωτικό τοπικό μεταφορέα στη χώρα/νομός προορισμού.
 
Landmark Global: Η υπηρεσία Landmark Global περιλαμβάνει πλήρεις πληροφορίες παρακολούθησης της παραγγελίας σας. Η παράδοση του τελευταίου μιλίου θα γίνει είτε από την τοπική ταχυδρομική υπηρεσία είτε από τον ιδιωτικό μεταφορέα στη χώρα/περιοχή προορισμού σας.
 
Asendia:
Η Asendia προσφέρει πλήρεις πληροφορίες παρακολούθησης της παραγγελίας σας. Αυτή είναι γενικά η ταχύτερη διαθέσιμη υπηρεσία αποστολής DDP. Αυτή η υπηρεσία τροφοδοτείται από το δίκτυο DPD για τελική παράδοση.

Επιπλέον πληροφορίες αποστολής

Οι διεθνείς τιμές αποστολής καθορίζονται από την τοποθεσία και το βάρος κάθε πακέτου. Για να υπολογίσετε το κόστος αποστολής, απλώς προσθέστε τα προϊόντα στο καλάθι σας και προχωρήστε στην εξόφληση. Μπορείτε να ελέγξετε το εκτιμώμενο κόστος αποστολής και το σύνολο της παραγγελίας σας ανά πάσα στιγμή πριν από την εξόφληση.

Κατασκευάζουμε και αποστέλλουμε τα προϊόντα μας απευθείας από τις εγκαταστάσεις μας στη Νέα Υόρκη από όπου διανέμονται σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Συνεργαζόμαστε με πολλούς μεταφορείς για τις διεθνείς αποστολές, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τον μεταφορέα που προτιμάτε κατά την εξόφληση.

Οι παραγγελίες από χώρες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών μπορεί να επιβαρύνονται με δασμούς και φόρους εισαγωγών που καθορίζονται από τα τοπικά τελωνεία σε κάθε περιοχή. Αυτά τα κόστη ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα προϊόντα που παραγγείλατε.

Ορισμένοι μεταφορείς παρέχουν τη δυνατότητα προπληρωμής αυτών των χρεώσεων κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, διασφαλίζοντας ταχύτερη παράδοση χωρίς να απαιτούνται πρόσθετα βήματα. Αυτές οι χρεώσεις μπορούν επίσης να εξοφληθούν αργότερα, κατά την άφιξη στο τελωνείο.

Σύμφωνα με τη διεθνή νομοθεσία αποστολών, οι ετικέτες αποστολής μας αναγράφουν την πλήρη αξία της παραγγελίας σας και το κόστος αποστολής. Κάθε παραγγελία περιλαμβάνει ένα αναλυτικό δελτίο αποστολής που αναγράφει την περιγραφή και ποσότητα κάθε προϊόντος.

Η ασφάλειά σας είναι σημαντική για εμάς. Σας ζητάμε να ελέγξετε προσεκτικά όλα τα στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση αποστολής, αριθμό τηλεφώνου και email) προτού πραγματοποιήσετε μια παραγγελία.

Απαιτούνται ακριβείς πληροφορίες για τις διεθνείς αποστολές ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που απαιτείται κάποια ενέργεια για τον εκτελωνισμό ή την καθυστερημένη παράδοση της παραγγελίας σας.

Λόγω των διεθνών πολιτικών αποστολής, εφαρμόζονται ορισμένοι περιορισμοί προϊόντων σε διάφορες περιοχές. Αυτοί οι περιορισμοί διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία και ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Για τη δική σας διευκόλυνση, έχουμε συντάξει μια ενημερωμένη λίστα περιορισμών ανά χώρα στην οποία μπορείτε να ανατρέξετε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Σας συνιστούμε επίσης να επικοινωνήσετε με την τοπική σας τελωνειακή αρχή για να ρωτήσετε σχετικά με τις πολιτικές και τους περιορισμούς αποστολής.

Ευρετήριο περιορισμών αποστολής ανά χώρα

Σημείωση: Επί του παρόντος δεν μπορούμε να αποστείλουμε προϊόντα στο Μεξικό, Βραζιλία, Ρωσία, Λευκορωσία, Ουκρανία, Πϵρού

Κάθε τοπική τελωνειακή αρχή έχει το δικό της σύνολο κανονισμών σχετικά με τις διεθνείς αποστολές. Υπάρχουν πολλοί νόμοι, κανονισμοί και περιορισμοί που αφορούν συγκεκριμένες χώρες και ενδέχεται να επηρεάσουν την παράδοση της αποστολής σας. Συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τις τοπικές τελωνειακές αρχές για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συγκεκριμένες πολιτικές τους.

Όλες οι διεθνείς παραγγελίες πληρούν τις προϋποθέσεις επιστροφής εντός 60 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας. Μόνο προϊόντα που δεν έχουν ανοιχτεί και είναι σφραγισμένα μπορούν να επιστραφούν. Μόλις παραλάβουμε τα προϊόντα που επιστρέψατε στην αποθήκη μας, θα επιστρέψουμε στον λογαριασμό σας το συνολικό ποσό της παραγγελίας, μείον τα έξοδα αποστολής και τις εκπτώσεις.

Εάν τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή της παραγγελίας είναι μεγαλύτερα από την επιστροφή χρημάτων, οι μεταφορείς μας έχουν εντολή να παρακρατήσουν την παραγγελία. Επίσης, εάν ένα προϊόν κατασχεθεί από το τελωνείο, δεν μπορούμε να εκδόσουμε επιστροφή χρημάτων για την παραγγελία σας.

Η παρακολούθηση της παραγγελίας εξαρτάται από την εταιρεία μεταφορών που θα επιλέξετε κατά την ολοκλήρωση της αγοράς. Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους μεταφορείς μας και τι να περιμένετε από τον καθένα.

Σημείωση: Δεν φέρουμε ευθύνη για πακέτα που παρακρατούνται από το τελωνείο. Η καλύτερη πρακτική είναι να ενημερωθείτε για τις τοπικές τελωνειακές αρχές και τις πολιτικές τους πριν προχωρήσετε σε μία διεθνή αποστολή για να έχετε μία ασφαλή και αποτελεσματική παράδοση!

Η πολιτική διεθνών αποστολών ενδέχεται να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Επισκεφτείτε τη σελίδα Διεθνών Αποστολών μας για να δείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και τους σχετικούς όρους. Εάν συνεχίσετε τις αγορές σας μετά τις εν λόγω αλλαγές. αποδέχεστε τους όρους μας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας ανά πάσα στιγμή!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση customerservice@pipingrock.com εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή ανησυχίες σχετικά με την αποστολή σας ή την πολιτική μας για τις διεθνείς αποστολές. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας θα χαρεί να σας βοηθήσει και θα ανταποκριθεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα και αποτελεσματικά σε όλα τα ερωτήματα. Είμαστε περήφανοι που σας υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο και προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε την εμπειρία αγορών σας με την PipingRock.

Επικοινωνήστε μαζί μας