Η PipingRock πραγματοποιεί αποστολές σε περισσότερες από 160 χώρες!

Βρείτε τη χώρα σας:

Τέλη διεθνών αποστολών

Τα τέλη για διεθνείς αποστολές βασίζονται στον προορισμό της παράδοσης και του βάρους της παραγγελίας.

Για να μάθετε πόσο θα είναι το κόστος αποστολής, απλώς προσθέστε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι αγορών σας και προχωρήστε στη σελίδα πληρωμής. Στη σελίδα του καλαθιού αγορών θα μπορέσετε να δείτε το εκτιμώμενο κόστος αποστολής και το σύνολο της παραγγελίας σας. 

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται και αποστέλλονται από την πολιτεία της Νέας Υόρκης στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεσμευόμαστε για την εξυπηρέτηση των πελατών μας σε όλο τον κόσμο. Με υπερηφάνεια προσφέρουμε διάφορες επιλογές μεταφορέων για διεθνή αποστολή. Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την υπηρεσία μεταφοράς που επιθυμείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Φόροι και δασμοί εισαγωγών

Κατά την υποβολή διεθνών παραγγελιών, ενδεχομένως να επιβαρυνθείτε με υψηλότερους από τους αναμενόμενους δασμούς εισαγωγών ή τέλη μεσολάβησης, ενδεχομένως να μην είναι δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ή το τελωνείο μπορεί να θέσει σε καραντίνα ή να επιστρέψει την παραγγελία σας σε εμάς μετά τον έλεγχό της.

Τυχόν δασμοί, χρεώσεις, τέλη μεσολάβησης, χρεώσεις καραντίνας ή τοπικοί φόροι που μπορεί να ισχύουν για την παραγγελία σας βαρύνουν εσάς. Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε τους δασμούς που αφορούν μια συγκεκριμένη χώρα, τους φόρους ή τα τέλη μεσολάβησης που μπορεί να ισχύουν για την παραγγελία σας. Είναι δική σας ευθύνη να ερευνήσετε και να κατανοήσετε αυτά τα τέλη και να τα εξοφλήσετε εφόσον επιβληθούν.

Επισημαίνουμε ότι οι τιμές μας δεν περιλαμβάνουν αυτές τις πρόσθετες χρεώσεις. Αυτά τα τέλη προσδιορίζονται από τις τοπικές τελωνειακές αρχές και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αυτά.

Δήλωση περιγραφής αξίας και προϊόντος

Λόγω της διεθνούς νομοθεσίας αποστολής, η ετικέτα αποστολής θα περιλαμβάνει την πλήρη αξία της παραγγελίας σας μείον το κόστος αποστολής.

Περιλαμβάνουμε μια αναλυτική λίστα συσκευασίας για κάθε παραγγελία, η οποία δηλώνει την ονομασία των προϊόντων που έχετε παραγγείλει και την ποσότητά τους.

Η σπουδαιότητα των στοιχείων επικοινωνίας σας

Προτού υποβάλετε την παραγγελία σας, αφιερώστε ένα λεπτό για να ελέγξετε ξανά και να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση αποστολής, ο αριθμός τηλεφώνου ΚΑΙ η διεύθυνση email σας έχουν καταχωρισθεί και είναι 100% ακριβή. Οι υπηρεσίες διεθνών αποστολών απαιτούν αυτές τις πληροφορίες, για να επικοινωνήσουν μαζί σας σε περίπτωση καθυστέρησης ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος που σχετίζεται με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Περιορισμοί αποστολής

Λόγω συγκεκριμένων περιορισμών αποστολής και απαγορευμένων προϊόντων που ποικίλλουν από χώρα σε χώρα, δυστυχώς δεν μπορούμε να στείλουμε ορισμένα προϊόντα και συστατικά σε συγκεκριμένα μέρη. Αυτοί οι περιορισμοί υπόκεινται σε αλλαγές οποιαδήποτε στιγμή. Για τη δική σας ευκολία, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τρέχοντες περιορισμούς αποστολής που βρίσκονται εδώ και θα ενημερώσουμε τη λίστα καθώς αλλάζουν οι περιορισμοί.

Εκτός από την παρούσα λίστα, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τις τοπικές τελωνειακές αρχές για την τρέχουσα πιο ενημερωμένη λίστα με τα επιτρεπόμενα και περιορισμένα προϊόντα.

Πολλαπλές αποστολές

Για μεγάλες παραγγελίες και επιστροφές, μπορούμε να μοιράσουμε την παραγγελία σας σε επιμέρους πακέτα. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα επιβαρυνθείτε με πρόσθετα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής που πληρώσατε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα επιμεριστούν στα πακέτα. 

Πληροφορίες σχετικά με τελωνειακές αρχές

Η PipingRock Health Products δεν φέρει ευθύνη για συσκευασίες που έχουν απορριφθεί ή που έχουν παρακρατηθεί στο τελωνείο.

Υπάρχουν πολλοί νόμοι, κανονισμοί και περιορισμοί που αφορούν ειδικά κάθε χώρα, οι οποίοι μπορεί να επηρεάζουν τη δυνατότητά μας να στείλουμε την παραγγελία σας καθώς και τη δυνατότητά σας να την λάβετε. Συστήνουμε να επικοινωνήσετε με τις τελωνειακές αρχές της περιοχής σας, για να κατανοήσετε ποιοι κανονισμοί και περιορισμοί ενδεχομένως να ισχύουν για τα προϊόντα που παραγγέλνετε. Οι τοπικές σας τελωνειακές αρχές μπορεί να καθυστερήσουν την παραγγελία σας ή να απορρίψουν την παράδοσή της βάσει της τοπικής σας νομοθεσίας.

Όλες οι διεθνείς παραγγελίες μπορούν να επιστραφούν εντός 60 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας σας. Επιστρέφονται μόνο προϊόντα που δεν έχουν ανοιχτεί. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι σε περίπτωση επιστροφής της παραγγελίας σας εξαιτίας μιας πολιτικής απαγορευμένων προϊόντων ή προϊόντων που υπόκεινται σε περιορισμούς, λανθασμένης διεύθυνσης αποστολής, άρνησης πληρωμής τελωνειακών τελών ή αποδοχής της παραγγελίας ή εάν δεν υπάρχει κάποιο άτομο να παραλάβει την παραγγελία σας, θα επιστρέψουμε το ποσό που καταβάλατε. Θα λάβετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας μείον τα έξοδα αποστολής, και όλες τις εκπτώσεις. Επίσης, θα είστε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε άλλες εξωτερικές χρεώσεις, όπως τέλη αποθήκευσης ή ταχυδρομικά τέλη επιστροφής.

Εάν το κόστος για επιστροφή της παραγγελίας είναι μεγαλύτερο από το συνολικό οφειλόμενο ποσό προς αποζημίωση, θα ζητήσουμε από τον μεταφορέα να εγκαταλείψει την παραγγελία σας και δεν θα λάβετε πίστωση. Εάν ένα προϊόν κατασχεθεί στο τελωνείο, δεν θα λάβετε πίστωση για το συγκεκριμένο προϊόν.

Κατά την επιστροφή ενός πακέτου, σημειώστε ότι η αποζημίωση δεν μπορεί να εκδοθεί έως ότου το επιστρεφόμενο πακέτο φτάσει στην αποθήκη μας. 

Επισημαίνεται ότι:

Εάν επιλέξετε ως μέθοδο αποστολής την DHL Express ή την UPS, περιλαμβάνονται πληροφορίες παρακολούθησης και η παράδοση γίνεται γενικά πιο γρήγορα από ό,τι μέσω αεροπορικού ταχυδρομείου.

Εάν επιλέξετε αεροπορικό ταχυδρομείο, το πακέτο σας θα υποβληθεί σε λιγότερους ελέγχους και θα υπόκειται σε λιγότερους δασμούς στο τελωνείο. Ωστόσο, αυτή η επιλογή δεν περιλαμβάνει πληροφορίες παρακολούθησης και γενικά απαιτεί περισσότερο χρόνο έως την παράδοση. Δεν μπορούμε να προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων για παραγγελίες που αποστέλλονται μέσω αεροπορικού ταχυδρομείου και έχουν χαθεί.

Η χώρα σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα;

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας στη διεύθυνση customerservice@pipingrock.com, για να ζητήσετε να συμπεριλάβουμε αποστολές προς τη χώρα σας!

Υπηρεσία εξυπηρέτησης διεθνών πελατών

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή προβληματισμούς σχετικά με τις διεθνείς αποστολές, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας μέσω email στη διεύθυνση: customerservice@pipingrock.com και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

Αλλαγές στις παρούσες πολιτικές διεθνών αποστολών

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την αποκλειστική διακριτική μας ευχέρεια, να αλλάξουμε τα τέλη διεθνών αποστολών οποιαδήποτε στιγμή δημοσιεύοντας αναθεωρημένους όρους για τα τέλη διεθνών αποστολών. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά για τυχόν αλλαγές που μπορεί να κάνουμε σε αυτές τις τιμές. Η συνέχιση χρήσης των Υπηρεσιών μετά τη δημοσίευση των αλλαγών σε αυτές τις τιμές ή σε άλλους όρους ή πολιτικές σημαίνει ότι αποδέχεστε τις αλλαγές.