Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Σύμπλοκο ινών τριπλής δράσης, 120 Κάψουλες

Τιμοκατάλογος: € 9.22
Εξοικονομείτε: € 2.29
Η τιμή μας: € 6.93   (Μείον 25%)

You can add an item to cart by clicking on the button

Χωρί ΓΜΟ

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Μέγεθος μερίδας:  3 Κάψουλες γρήγορης αποδέσμευσης
Μερίδες ανά συσκευασία:  40
  Ποσότητα
ανά μερίδα
% ημερήσια
τιμή
(DV)
Θερμίδες 5
Συνολικοί υδατάνθρακες 1 g <1%*
      Διαιτητικές ίνες 1 g 4%*
Φλοιός ψύλλιου (Plantago ovata) (husk) 760 mg
Πίτυρο βρώμης 700 mg
Πηκτίνη μήλου (φρούτο) 40 mg
Άλλα συστατικά: Κάψουλα ζελατίνης, Ρυζάλευρο, Ανθρακικό ασβέστιο, Φυτικό στεατικό μαγνήσιο
Οδηγίες: Ενήλικες: 3 κάψουλες ταχείας αποδέσμευσης 1 έως 3 φορές την ημέρα με 240 ml υγρού. Ξεκινήστε λαμβάνοντας 1 δόση καθημερινά και αυξήστε σταδιακά σε 3 δόσεις ημερησίως. Για καλύτερα αποτελέσματα, πίνετε 6 έως 8 ποτήρια υγρών κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Αξιώσεις: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Λαμβάνετε το προϊόν μαζί με 240 ml υγρών. Η λήψη του προϊόντος χωρίς αρκετή ποσότητα υγρού ενδέχεται να προκαλέσει πνιγμό. Εάν έχετε δυσκολία στην κατάποση, μη χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Αν αισθανθείτε πόνο στο στήθος, εμετό ή δυσκολία στην κατάποση ή την αναπνοή μετά τη λήψη του προϊόντος, αναζητήστε άμεση ιατρική φροντίδα. Μη λαμβάνετε πριν από τον ύπνο. Προϊόντα με ίνες μπορεί να επηρεάσουν την απορρόφηση πολλών φαρμάκων. Μη λαμβάνετε το προϊόν εντός 1,5 ώρας από τη λήψη φαρμάκων.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Δεν προορίζεται για χρήση από εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. Σε περίπτωση λήψης οποιωνδήποτε φαρμάκων ή σε περίπτωση οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη χρήση. Περιορίστε τη χρήση σε όχι περισσότερες από 2 εβδομάδες. Σε περίπτωση παρενεργειών, διακόψτε αμέσως τη χρήση αυτού του προϊόντος και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Δεν προορίζεται για χρήση από άτομα κάτω των 18 ετών. Φυλάσσετε το προϊόν μακριά από παιδιά. Αποθηκεύετε το προϊόν σε δροσερό μέρος χωρίς υγρασία. Εάν το πώμα είναι κατεστραμμένο ή λείπει, μη χρησιμοποιήσετε το προϊόν.
* Οι ποσοστιαίες συνιστώμενες ημερήσιες δόσεις βασίζονται σε διαιτολόγιο 2.000 θερμίδων
† Η συνιστώμενη ημερήσια δόση (DV) δεν έχει καθοριστεί.