Αποστολή εντός των Η.Π.Α.

Προεπιλεγμένη πολιτική

Το βελτιστοποιημένο σύστημα αποστολής της Piping Rock κάνει τη ζωή σας εύκολη!  Με υπερηφάνεια σας παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα φυσικών προϊόντων για την ενίσχυση της υγείας σας απευθείας από τις εγκαταστάσεις παρασκευής μας στην πόρτα σας...ΓΡΗΓΟΡΑ!

Ποιο είναι το κόστος αποστολής της Piping Rock

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται βάσει του προορισμού, του βάρους και της υπηρεσίας αποστολής κι εμφανίζονται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς.

Ζείτε σε μία από τις 48 ηπειρωτικές πολιτείες και θέλετε την παραγγελία σας ταχύτερα; Κανένα πρόβλημα! Με υπερηφάνεια προσφέρουμε αεροπορική αποστολή την 2η ή την επόμενη ημέρα έναντι πρόσθετου τέλους.

Σημειώστε ότι δεν κερδίζουμε χρήματα από τις χρεώσεις αποστολής της παραγγελίας σας. Ως εταιρεία που στόχο έχει να προσφέρει στους πελάτες την καλύτερη ποιότητα στις χαμηλότερες τιμές, είμαστε αντίθετοι στις χρεώσεις συσκευασίας και διαχείρισης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το κόστος της αποστολής μας είναι σημαντικά μικρότερο από αυτό των ανταγωνιστών μας. Αυτό συμβαίνει επειδή διαπραγματευόμαστε επιμελώς, προκειμένου να πετύχουμε τις χαμηλότερες δυνατές τιμές από τους μεταφορείς μας και προσπαθούμε να μετακυλήσουμε σε εσάς αυτό το κέρδος. Σας εγγυόμαστε ότι οποιεσδήποτε χρεώσεις αποστολής βλέπετε είναι άμεσες χρεώσεις μεταφορέων.

Όλες οι παραγγελίες της Piping Rock αποστέλλονται μέσω αξιόπιστων μεταφορέων, όπως οι USPS, UPS, FedEx. 

Πόσο χρόνο χρειάζεται η Piping Rock για την αποστολή της παραγγελίας μου

Αποστέλλουμε το 90%  των προϊόντων μας που είναι διαθέσιμα την ημέρα που υποβάλετε την παραγγελία σας, εφόσον την έχετε υποβάλει πριν τις 12 μ.μ. EST. Οι παραγγελίες που λαμβάνονται μετά τις 12 μ.μ. EST θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Πότε θα λάβω την παραγγελία μου;

Ανάλογα με την τοποθεσία σας, θα λάβετε την παραγγελία σας εντός 2-8 εργάσιμων ημερών μετά την επεξεργασία της. Για να παραμείνετε ενήμεροι, θα στείλουμε μέσω email μια επιβεβαίωση αποστολής, μόλις η παραγγελία σας φύγει από την αποθήκη μας, η οποία θα περιλαμβάνει έναν αριθμό παρακολούθησης για την παραγγελία σας.

Πολλαπλές αποστολές

Για μεγάλες παραγγελίες και επιστροφές, μπορούμε να μοιράσουμε την παραγγελία σας σε επιμέρους πακέτα. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα επιβαρυνθείτε με πρόσθετα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής που πληρώσατε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα επιμεριστούν στα πακέτα. 

Από πού αποστέλλεται η παραγγελία μου;

Όλες οι παραγγελίες της Piping Rock αποστέλλονται από τις εγκαταστάσεις μας στη Ronkonkoma, Νέα Υόρκη. Δεν εφαρμόζουμε τη μέθοδο drop shipping. Αυτό σημαίνει ότι έχοντας σε απόθεμα όλα τα προϊόντα που αποστέλλουμε, εγγυόμαστε την ποιότητα, την ταχύτητα και την ακρίβεια για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Το μοντέλο απευθείας αποστολής της Piping Rock καθιστά εύκολη και οικονομική την αποστολή των πιο ποιοτικών διατροφικών συμπληρωμάτων του κόσμου. Φροντίστε να πείτε στους φίλους και την οικογένειά σας για την εκπληκτική αξία των προϊόντων και της αποστολής της Piping Rock.

Αλλαγές στην πολιτική αποστολής μας

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την αποκλειστική διακριτική μας ευχέρεια, να αλλάξουμε την πολιτική αποστολής μας οποιαδήποτε στιγμή δημοσιεύοντας αναθεωρημένους όρους στην πολιτική αποστολής μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά για τυχόν αλλαγές που μπορεί να κάνουμε στην παρούσα πολιτική. Η συνέχιση χρήσης των Υπηρεσιών μετά τη δημοσίευση των αλλαγών στην παρούσα πολιτική ή σε άλλους όρους σημαίνει ότι αποδέχεστε τις αλλαγές.