Ενεργός άνθρακας σε σκόνη 1.4 oz (39.7 g) Φιάλη

Ενεργός άνθρακας σε σκόνη, 1.4 oz (39.7 g) Φιάλη

Στοιχείο #13270
Σε απόθεμα
Τιμοκατάλογος: € 6.87
Η τιμή μας: € 5.15   (Μείον 25%)
Εξοικονομείτε: € 1.72

You can add an item to cart by clicking on the button

Χωρίς όριο

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Μέγεθος μερίδας:  1/2 Κουταλάκι του γλυκού
Μερίδες ανά συσκευασία:  80
  Ποσότητα
ανά μερίδα
% ημερήσια
τιμή
(DV)
Ενεργός Άνθρακας σε Σκόνη (από Κελύφη Καρύδας) 500 mg *
Οδηγίες: Για ενήλικες, αναμείξτε 1/2 κουταλάκι του γλυκού με το αγαπημένο σας ρόφημα. Μην υπερβαίνετε το 1,5 κουταλάκι του γλυκού καθημερινά. Η Ενεργοποιημένη Σκόνη Άνθρακα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στις αγαπημένες σας χειροποίητες συνταγές, συμπεριλαμβανομένων των μασκών προσώπου, των σαπουνιών, της οδοντόκρεμας και άλλων!
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Σε περίπτωση εγκυμοσύνης, θηλασμού, διαβήτη, λήψης οποιωνδήποτε φαρμάκων ή σε περίπτωση οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μην εφαρμόζετε το προϊόν σε σκασμένο ή ερεθισμένο δέρμα ή σε περιοχές με εξανθήματα. Σε περίπτωση παρενεργειών, διακόψτε αμέσως τη χρήση αυτού του προϊόντος και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Εάν το πώμα είναι κατεστραμμένο ή λείπει, μη χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάσσετε το προϊόν μακριά από παιδιά. Αποθηκεύετε το προϊόν σε δροσερό μέρος χωρίς υγρασία. Το κάρβουνο μπορεί να λεκιάσει συγκεκριμένες επιφάνειες και υφάσματα. Προστατέψτε τους πάγκους, τα πατώματα και τα ρούχα πριν τη χρήση.
Άλλες πληροφορίες: Οποιοδήποτε φάρμακο θα πρέπει να λαμβάνεται 1 ώρα πριν την κατανάλωση αυτού του προϊόντος. Το προϊόν πωλείται με βάση το βάρος και όχι τον όγκο του. Μπορεί να υπάρξει ίζημα.
* Η συνιστώμενη ημερήσια δόση (DV) δεν έχει καθοριστεί.