Αρχική > Ξύδι από μηλίτη > Στοιχείο #10930

Δίαιτα ξυδιού από μηλίτη, 84 Κάψουλες γρήγορης αποδέσμευσης

Τιμοκατάλογος: € 7.16
Εξοικονομείτε: € 1.82
Η τιμή μας: € 5.35   (Μείον 25%)

You can add an item to cart by clicking on the button

Χωρίς γλουτένη
Χωρί ΓΜΟ

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Μέγεθος μερίδας:  3 Κάψουλες γρήγορης αποδέσμευσης
Μερίδες ανά συσκευασία:  28
  Ποσότητα
ανά μερίδα
% ημερήσια
τιμή
(DV)
Βιταμίνη B-12 (ως κυανοκοβαλαμίνη) 500 mcg 20,833%
Χρώμιο (ως πικολινικό χρώμιο) 400 mcg 1,143%
Ξύδι από μηλίτη 850 mg *
Εξαιρετικά θερμογονικό μίγμα
Ξύδι από μηλίτη, Καφεΐνη (180 mg), Πιπέρι Καγιέν (Capsicum annuum) (φρούτο), Τζίντζερ (Zingiber officinale) (ρίζα)
Άλλα συστατικά: Ρυζάλευρο, Κάψουλα ζελατίνης, Φυτικό στεατικό μαγνήσιο, Πυρίτιο, Χρωστική διοξειδίου του τιτανίου, Χρωστική FD&C Red #40 Lake, Χρωστική FD&C Blue #1 Lake
Οδηγίες: Για ενήλικες, πάρτε 3 κάψουλες ταχείας αποδέσμευσης την ημέρα, κατά προτίμηση μαζί με ένα γεύμα και άφθονο νερό. Μη διαχωρίζετε την κάψουλα, καταπιείτε την κάψουλα ολόκληρη. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Για να αποτιμήσετε την ανοχή, ξεκινήστε με 1 κάψουλα καθημερινά. Είναι σημαντικό να συμβουλεύεστε τον ιατρό σας προτού ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα και πρόγραμμα καθημερινής άσκησης. Ως υπενθύμιση, συζητήστε για τα συμπληρώματα και τα φάρμακα που παίρνετε με τους παρόχους υγείας σας.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η προτεινόμενη δόση αυτού του προϊόντος περιέχει τόση καφεΐνη όσο ένα μεγάλο φλιτζάνι καφέ. Κατά τη λήψη αυτού του προϊόντος, περιορίστε τη χρήση φαρμάκων, τροφίμων ή ποτών που περιέχουν καφεΐνη, καθώς η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα, ευερεθιστότητα, αϋπνία και περιστασιακά ταχυκαρδία. Το προϊόν περιέχει υψηλή συγκέντρωση ακετικού οξέος. Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Δεν προορίζεται για χρήση από εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. Σε περίπτωση λήψης οποιωνδήποτε φαρμάκων ή σε περίπτωση οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη χρήση. Δεν προορίζεται για χρήση από άτομα κάτω των 18 ετών. Αν αισθανθείτε στομαχικό πόνο ή δυσφορία ή προκύψουν οποιεσδήποτε αρνητικές αντιδράσεις, σταματήστε άμεσα τη χρήση του προϊόντος και συμβουλευτείτε τον ιατρό σας. Εάν το πώμα είναι κατεστραμμένο ή λείπει, μη χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάσσετε το προϊόν μακριά από παιδιά. Αποθηκεύετε το προϊόν σε δροσερό μέρος χωρίς υγρασία.
Άλλες πληροφορίες: Το προϊόν προορίζεται για χρήση με το συνοδευτικό πλάνο δίαιτας και ένα καθημερινό πρόγραμμα εξάσκησης. Τα μεμονωμένα αποτελέσματα μπορεί να ποικίλουν.
* Η συνιστώμενη ημερήσια δόση (DV) δεν έχει καθοριστεί.